omslagfoto-home.jpg

Aandrijvingen

Niemand stapt graag uit de auto bij slecht weer, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen is dit niet meer nodig, want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw auto. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

 

Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het nieuwe radiosysteem BiSecur. Het innovatieve Hörmann-radiosysteem BiSecur met statusmelder overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten, maar ook door het exclusieve design van de handzenders in een hoogglans of een structuur uitvoering.

 

» in de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Aandrijvingen.

 

1. ProMatic Garagedeuraandrijving

De ProMatic is een aandrijving die uitermate geschikt is voor de kleinere en lichtere garage kanteldeuren of sectionaaldeuren. De aandrijving is standaard voorzien van een soft start/stop systeem en wordt geleverd inclusief een handzender.

 

 

In de aandrijving is tevens een lamp ingebouwd die automatisch aan gaat wanneer de garagedeur aangestuurd wordt en na circa 3 minuten vanzelf weer dooft. De ProMatic heeft een openingssnelheid van circa 14 cm per seconde. De ProMatic aandrijving kan ook geleverd worden met een oplaadbare accu wat geschikt is voor garages zonder stroomaansluiting.

 

2. SupraMatic Garagedeuraandrijving

De SupraMatic aandrijving is de snellere krachtige aandrijving van Hörmann welke tevens in verschillende krachtige uitvoeringen verkrijgbaar is. Deze aandrijving is geschikt voor zowel kleine als grote kanteldeuren of sectionaaldeuren in diverse gewichtklasse.

 

De aandrijving is standaard voorzien van een soft start/stop systeem en heeft een uitgebreid menu waar diverse voorkeuren kunnen worden ingesteld. De aandrijving wordt geleverd met een handzender en is voorzien van een ingebouwde lamp waarvan de brandtijd kan worden ingesteld. De SupraMatic heeft een openingssnelheid van circa 22 cm per seconde.

 

3. RotaMatic draaihekaandrijving

De RotaMatic is een aandrijving die geschikt is voor het automatiseren van 1- of 2-vleugelige draaihekwerken. Afhankelijk van het type hekwerk wordt de aandrijving geleverd met 1 of 2 aandrijvingsarmen die worden aangesloten op een besturingskast.

 

De RotaMatic is voorzien van een soft start/stop systeem en wordt standaard met een handzender geleverd. Optioneel is het mogelijk om de RotaMatic aandrijving te voorzien van een elektrisch slot zodat het hekwerk niet zomaar ontgrendeld kan worden.

 

4. LineaMatic Schuifhekaandrijving

De LineaMatic aandrijving is uitermate geschikt voor het automatiseren van schuifhekwerken. In de aandrijving zelf is de besturing ingebouwd waardoor de aandrijving een compact geheel is.

 

Het schuifhekwerk wordt voorzien van tandheugels waardoor het mogelijk wordt om de aandrijving het hekwerk te laten openen en sluiten. Standaard wordt de aandrijving geleverd met een handzender en is de aandrijving voorzien van het soft start/stop systeem.

Hörmann Jaaracties 2023

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
Vanaf €1.699,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Leisteen
Vanaf €1.799,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Planar
Vanaf €1.899,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2024 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen