omslagfoto-home.jpg

Kanteldeuren

U treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke Berry-deur van Hörmann zit ruim 50 jaar ervaring in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt. In het uitgebreide pakket van motieven vindt u zeker de deur die perfect bij uw woning past. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Kanteldeuren.

 

Veilig geopend

Wanneer de deur volledig is geopend, wordt deze tegen de aanslag afgeremd en komt deze in de eindloopbeveiliging veilig tot stilstand.

 

Comfortabel gesloten

De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten strak tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo onstaan er geen kieren tussen het deurblad en het kozijn.

 

 

Betere inbraakbeveiliging

Het unieke draaigrendelslot van de Hörmann kanteldeuren vergrendelt de deurbladhoeken stevig tegen het kozijn en sluit daarmee de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangenvergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de deur bovendien ook nog vergrendelen aan de bovenzijde van het kozijn.

Overzicht van de motieven