omslagfoto-home.jpg

Openslaande Garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook goed geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Openslaande Garagedeuren.

 

Hoogwaardige materiaalkeuze

De dikke, stalen deurpanelen zijn gevuld met polyurethaanschuim, deze zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren. Ze garanderen een lange levensduur. Bovendien isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt u zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

 

Kies het model dat voldoet aan uw eisen

Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst sterke basisversie. De NT 80-2 en TC 80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling. Voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage heeft staan.

 

 

Uw perfecte deur samenstellen

Pas de deur aan uw wensen aan. Gaat uw voorkeur uit naar blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak of heeft u liever witte Silkgrain panelen met ramen in de deur? Er is ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken en handgrepen. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid.

Hörmann Jaaracties 2022

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
vanaf €1.599,- incl. montage

 

RenoMatic L-profilering Planar
vanaf €1.799,- incl. montage

 

RenoMatic L-profilering Duragrain
vanaf €1.999,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2022 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen