omslagfoto-home.jpg

Zijdelingse Sectionaaldeuren

De zijdelingse Garagesectionaaldeur biedt u vele voordelen:

  1. 1. Veel ruimte beschikbaar onder het plafond van de garage
    Dankzij het zijwaarts openen, blijft het plafond van de garage in zijn geheel beschikbaar, en kan hierdoor, eventueel, worden ingezet als extra opbergruimte. Door de speciale constructiewijze kan de zijdelingse Garagesectionaaldeur ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, worden ingezet.
  2. 2. Snelle toegang tot de garage
    De zijdelingse Garagesectionaaldeur is standaard voorzien van een “loopdeurfunctie”. Ook wanneer de bediening gemakkelijk plaats vindt middels een aandrijving, is het dus mogelijk de deur slechts een stukje te openen om een snellere toegang tot de garage te verkrijgen; Handig en wachttijd reducerend, wanneer u bijv. enkel uw fiets uit de garage halen wilt.

 

» In onze brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Zijdelingse Sectionaaldeuren.

 

Vingerklembeveiliging binnen en buiten
De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

 

Dubbele uitschakelautomaat
De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

 

Sneller in de garage
Voor de personendoorgang kunnen zijdelingse garagesectionaaldeuren, ook gedeeltelijk, snel en eenvoudig worden geopend. Zo komt u sneller in uw garage om er bijvoorbeeld uw fiets uit te halen.

 

Meer comfort met de automatische gedeeltelijke opening van de deur Bij deuren met aandrijving kan de breedte van de personendoorgang individueel worden ingesteld. De deur wordt bediend met uw handzender of met de deurhandgreep voorzien van een radiomodule (optioneel).

Overzicht van de motieven

Hörmann Jaaracties 2023

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
Vanaf €1.699,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Leisteen
Vanaf €1.799,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Planar
Vanaf €1.899,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2024 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen