omslagfoto-home.jpg

Voordeuren

In het Hörmann assortiment hebben wij drie verschillende type voordeuren waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een strakke ThermoPlus voordeur welke verkrijgbaar is in een uitgebreid pakket aan verschillende motieven of gaat u liever voor stijlvolle zeer goed geïsoleerde en beveiligde ThermoSafe voordeur? Bij de Hörmann voordeuren is het allemaal mogelijk. Maakt u hieronder een keuze uit één van de vele voordeuren uit het Hörmann assortiment.

Configureer hier uw voordeur

ThermoPlus voordeuren

Hörmann ThermoPlus voordeuren uit staal voor de hoofd- en zij-ingang van uw woning zijn leverbaar in een uitgebreide keuze aan motieven. Deze voordelige deuren met standaard meervoudige vergrendeling geven u een veilig gevoel, zorgen voor energiebesparing door de uitstekende warmte-isolatie en zijn een stijlvol visitekaartje voor uw woning. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann ThermoPlus voordeuren.

 

Design

Uitgelezen en harmonieus is de ontvangst die de ThermoPlus-deuren u bieden - of het nu is als hoofd- of als zij-ingang. Het mooi gevormde vleugeloverdekkende deurblad met inliggend vleugelprofiel aan de binnen- en buitenzijde voldoet aan vormgevingseisen op een hoog niveau. Het binnenaanzicht harmonieert ideaal met de binnendeuren van uw woning.

 

 

Isolatie

De ThermoPlus-voordeuren staan met U-waarden tot max. 0,87 W/(m²·K)* voor een extra goede warmte-isolatie. Zo bespaart u energie en beschermt u het milieu. * Afhankelijk van de deurafmetingen. Vermelde waarden voor RAM 1230×2180 mm.

 

Inbraakwerendheid

In uw eigen huis moeten u en uw gezin zich veilig voelen. Daarom zijn onze ThermoPlus-/ThermoPro-deuren uitgerust met een meervoudige vergrendeling. De scharnierzijde wordt met drie stalen dievenklauwen beveiligd. Bij ThermoPlus-deuren wordt de scharnierzijde beveiligd door middel van een doorlopende veiligheidsstrip. Zo is de scharnierzijde beter beveiligd tegen eventueel uittillen.

 

Voor een betere veiligheid zijn veel ThermoPro-deurmotieven evenals alle ThermoPlus-voordeuren (ook met zijdelen en bovenlichten) optioneel verkrijgbaar met een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting.

Hörmann Jaaracties 2023

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
Vanaf €1.699,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Leisteen
Vanaf €1.799,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Planar
Vanaf €1.899,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2024 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen