omslagfoto-home.jpg

Industriedeuren

Hörmann biedt een uitgebreid assortiment van industriedeuren. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van de Hörmann Industrie Sectionaaldeuren en Industrie Roldeuren.

 

Hörmann Industrie Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht en laten daardoor ruimte vrij voor en achter de deuropening. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, loodrecht boven de opening of dakvolgend opgeborgen. Sectionaaldeuren van de serie 50 uit staal, staal- en aluminiumcombinatie of aluminium overtuigen u met een uitgebreid programma, topactueel deurdesign en gecertificeerde veiligheid. Compact-sectionaaldeuren stapelen de afzonderlijke panelen loodrecht op, vlak achter de latei. De geringe inschuifdiepte is een groot voordeel bij hallen met lichtkoepels, glazen daken en gevels. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Industrie Sectionaaldeuren.

 

 

De hoogste krasvastheid
Deuren met DURATEC-kunststofbeglazing doorstaan de dagelijkse grote bedrijvigheid in een industriële omgeving en behouden duurzaam hun heldere transparantie. Een speciale coating van het ruitoppervlak in autokoplampkwaliteit beschermt de ruit langdurig tegen krassen en reinigingssporen. De DURATEC-beglazing wordt standaard zonder meerprijs geleverd bij alle industriële sectionaaldeuren met heldere kunststofbeglazing – alleen bij Hörmann.

 

Loopdeur zonder sokkel
Voor een comfortabele doorgang van personen zorgt de loopdeur met extra vlakke drempel in roestvrij staal. Bij deuren tot 5500 mm breedte is de drempel in het midden slechts 10 mm en aan de randen 5 mm hoog. Hierdoor is het risico op struikelen veel kleiner en kunt u er makkelijk overheen met kleine transportmiddelen. Onder bepaalde voorwaarden kunt u de Hörmann loopdeuren zonder drempel zelfs als vluchtdeuren of voor barrièrevrij bouwen toepassen.

 

 

Hörmann Industrie Roldeuren

Hörmann roldeuren en rolhekken uit aluminium en staal zijn door hun eenvoudige constructie met slechts weinig componenten bijzonder voordelig. Het zijn de afsluitingen die zich in het dagelijkse bedrijfsleven steeds weer bewijzen. Roldeuren en rolhekken nemen bijna geen ruimte in boven de deuropening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkanten en het plafond gaat geen waardevolle halruimte verloren.

 

De hoge specialisatie reikt bij Hörmann roldeuren- en rolhekkenbouw tot ver voorbij de normale standaard. De verwezenlijking van speciale oplossingen hoort voor ons prestatiegerichte team tot het dagelijks werk. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Industrie Roldeuren.

Hörmann Jaaracties 2023

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
Vanaf €1.699,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Leisteen
Vanaf €1.799,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Planar
Vanaf €1.899,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2024 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen