omslagfoto-home.jpg

Sectionaaldeuren

De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Dit geeft u meer plaats in en voor de garage en tevens kunt u de volledige doorrijruimte benutten. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

 

» in onze uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Sectionaaldeuren.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Alle deur- en aandrijvingsonderdelen worden door Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende instituten getest en gecertificeerd. Ze worden conform het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 in Duitsland geproduceerd en voldoen aan alle eisen van de Europese norm 13241-1. Bovendien werken onze hooggekwalificeerde medewerkers intensief aan nieuwe producten, verdere ontwikkelingen en gedetailleerde verbeteringen. Hierdoor ontstaan octrooien en een exclusieve marktpositie.

 

 

Elektrische bediening met statusindicator

U hoeft nooit meer bij slecht weer naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw deur niet sluiten.

 

Met onze nieuwe app is het mogelijk in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, uw Hörmann aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, uw Hörmann-voordeur en andere toestellen gemakkelijk aan te sturen via uw smartphone of tablet.

Overzicht van de motieven