omslagfoto-home.jpg

Roldeuren

De RollMatic garagedeur van Hörmann creëert veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek uitgerust. Voor een gemakkelijk onderhoud wordt de aandrijving buiten de consolegeplaatst. Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. Een binnen drukknop en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd. In de uitgebreide brochure treft u alle mogelijkheden van de Hörmann Roldeuren.

 

Standaard met aandrijving

Voor een gemakkelijk onderhoud is de aandrijving buiten de afdekkap aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmaticgarageroldeur verloopt erg rustig en geruisarm, waardoor de deur wordt ontzien. Door de uitbalancering door middel van veren en de betrouwbare uitschakelautomaat is een bijkomende sluitkantbeveiliging overbodig. Een drukknop en garageverlichting zijn in de sturingsunit geïntegreerd.

 

Techniek die overtuigt

De beproefde trekverentechniek ondersteunt de aandrijving bij het openen en sluiten van de deur. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien. Bij een noodopening, bv. bij stroomuitval, kan de deur gemakkelijk manueel worden bediend. Een handzwengel is daarbij niet nodig. Bovendien beveiligen dubbele staal kabels de deur tegen het vallen. De speciale bevestiging van het roldeurprofiel op de as garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Door dit mechanisme is het vrijwel onmogelijk het deurblad op te tillen.

 

 

Overzicht van de motieven

Hörmann Jaaracties 2022

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
vanaf €1.599,- incl. montage

 

RenoMatic L-profilering Planar
vanaf €1.799,- incl. montage

 

RenoMatic L-profilering Duragrain
vanaf €1.999,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2022 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen