omslagfoto-home.jpg

Subsidieregeling voor uw woning

Je huis verduurzamen staat hoog op de agenda van de overheid en ook in 2022 kun je je aanmelden voor de vernieuwde subsidieregeling voor duurzame maatregelen zoals isolatie of bijvoorbeeld een warmtepomp. De geïsoleerde garagedeuren en voordeuren van Hörmann voldoen aan deze verduurzamingseisen waardoor je kunt profiteren van een subsidiebedrag. Ben je benieuwd of jij in aanmerking komt? Onze dealers vertellen je er graag meer over. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak voor een adviesgesprek in de showroom.

 

Wanneer kom je in aanmerking voor een subsidieregeling?
Lees je van te voren goed in, want er zijn diverse maatregelen waaraan je moet voldoen. Ben je in het bezit van een eigen woning en wil je verduurzamen? Lees dan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hoe je jouw aanvraag kan indienen. Je vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd zijn. Deze aanvraag moet binnen twaalf maanden na uitvoering en betaling van de eerste maatregel gedaan worden. In het Stappenplan aanvragen woningeigenaren van RVO lees je precies waar je in het hele proces van maatregel kiezen tot aanvraag doen aan moet denken. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in de isolerende subsidie. Ook als VvE kun je in aanmerking komen via Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

 

Hörmann 
Subsidieregeling Afbeelding: Met de handige rekentool bereken je jouw subsidie in enkele korte stappen.

 

ISDE

Om gebruik te maken van de isolatiesubsidie, dien je twee verschillende isolatiemaatregelen te treffen. Dit kan een ander type isolatiemaatregel zijn, maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld 1 isolatiemaatregel en een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet. Je komt in aanmerking voor de investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) als je voor twee maatregelen kiest of meerdere opties uit de vijf isolerende hoofdmaatregelen:

 

  • • HR++ of triple glas, kozijnpaneel of isolerende deur
  • • Spouwmuurisolatie
  • • Isolatie van de buitenmuur met een voorzetwand aan de binnenkant of aan de buitenkant van het huis
  • • Dakisolatie
  • • Vloerisolatie of bodemisolatie

 

Hörmann 
Subsidiebedragen & Isolatiewaardes Afbeelding: Subsidiebedragen & Isolatiewaardes

 

Handige rekentool ISDE

Met de handige rekentool van de ISDE kun je gemakkelijk het subsidiebedrag berekenen. Voor een geïsoleerde deur ontvang je 150 euro per m2. Onze Hörmann deuren vallen onder de glasisolatie maatregel: Glas-, kozijnpanelen- of deurisolatie. Let er wel op dat de minimaal te vervangen oppervlakte 8m2 is. Dit mag in combinatie zijn met een geïsoleerde voordeur, garagedeur, zijdeur of zijdeel in de vorm van gevelbekleding zoals glas bij de voordeur.

 

De aandrijving is standaard voorzien van een soft start/stop systeem en heeft een uitgebreid menu waar diverse voorkeuren kunnen worden ingesteld. De aandrijving wordt geleverd met een handzender en is voorzien van een ingebouwde lamp waarvan de brandtijd kan worden ingesteld. De SupraMatic heeft een openingssnelheid van circa 22 cm per seconde.

 

Subsidie met Hörmann geïsoleerde voordeuren en garagedeuren

Welke producten van Hörmann voldoen aan de juiste U-waarde, Ud≤1,0, om in aanmerking voor de subsidieregeling te komen?

 

Hörmann geïsoleerde voordeuren

Al onze voordeuren voldoen aan de juiste U-waarde Ud≤1,0 en in de meeste gevallen nog veel lager dus nog beter geïsoleerd. Dit geldt ook voor de voordeuren uit de jaaractie. Kijk voor meer informatie op onze voordeurenpagina en raadpleeg de Brochure Thermo65 of de Aluminium Voordeuren Brochure.

 

Hörmann geïsoleerde garagedeuren.

Garagedeur LPU 67 Thermo (U-waarde ≤Ud1,0) en LPU 42 (U-waarde ≤Ud1,5) voldoen aan de minimale isolatiewaarde. Bekijk de pagina sectionaaldeuren of raadpleeg de Brochure op pagina 53.

 

Een Hörmann deur is kwalitatief, veilig en onderhoudsarm. Je kunt je eigen deur samenstellen door te kiezen uit diverse designs, oppervlakken en kleuren die aansluiten bij de stijl van jouw woning. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bezoek een showroom voor advies op maat. Onze dealers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Hörmann Jaaracties 2023

 

RenoMatic M-profilering Woodgrain
Vanaf €1.699,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Leisteen
Vanaf €1.799,- incl. montage


RenoMatic Sectionaaldeur Planar
Vanaf €1.899,- incl. montage

Bekijk acties Bekijk Actie

De eindeloze mogelijkheden van Hörmann deuren.

Ongekende kwaliteit gecombineerd met prachtig design. Dus bent u op zoek naar een Hörmann product, dan bent u bij YourDoor aan het juiste adres en hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten!

Bezoek onze showroom  
Een showroom met een groot Hörmann assortiment

Een showroom met een groot Hörmann assortiment

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

U kunt bij Your Door terecht voor service en onderhoud

our Door is een Hörmann premium partner

Your Door is een Hörmann premium partner

© 2024 Your Door   ·   Privacy   ·   Disclaimer   ·    Recensies: 8.2/10 » 39 beoordelingen